"Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς" το Hyundai i20

Το supermini βραβεύτηκε από τους κριτές του FirstCar

  • -
  • -

Μια εξαιρετική επιλογή μεταχειρισμένου αποτελεί το Hyundai i20, κάτι που επιβεβαίωσε ο τίτλος “Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” (Used Car of the Year) τον οποίο κατέκτησε στα βραβεία FirstCar. To supermini της νοτιοκορεατικής μάρκας έχει, επίσης, λάβει το βραβείο “Used Car of the Year” έως 10.000 ευρώ.

Σε ένα από τα πλεονεκτήματα του i20 εστίασε με δηλώσεις του και ο εκδότης του FirstCar, David Motton: «Όποιος αγοράζει το i20 που είναι κάτω των πέντε ετών θα εξακολουθήσει να επωφελείται από το υπόλοιπο της εγγύησης έως την λήξη των πέντε ετών».

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI i20 1.0 T-GDi 100 PS DCT


Ο βασικός εξοπλισμός του i20 περιλαμβάνει μια ποικιλία συστημάτων ασφαλείας, όπως είναι είναι το Hyundai SmartSense, το οποίο ενσωματώνει -μεταξύ άλλων- τα συστήματα  Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist), Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning System), Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Attention Warning) και Υποβοήθησης ΛειτουργίαςΠροβολέων (High Beam Assist).

Τα βραβεία FirstCar αποτελούν την πιο πρόσφατη διάκριση για την Hyundai. Το Hyundai IONIQ αναδείχθηκε "Best Used Green Car" και το Hyundai i10 "Best Used City Car" κάτω των € 10.000 στα πρόσφατα "What Car?" Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...