McLaren 600LT: Αγγίζει τα 300 km/h πριν προλάβεις να προφέρεις το όνομά της (vid)

Τι λένε οι άνθρωποι της μάρκας για την τελική ταχύτητα τουsupercar;

  • -
  • -

Δεσπόζουσα θέση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είχαν τα… εκθέματα της McLaren, με τα βλέμματα να μαγνητίζει η 720S Spider, καθώς και η 600LT Spider.

Η αίγλη των προαναφερθέντων αυτοκινήτων, έχουν καταστήσει την 600 LT Coupe σε… old news. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όμως, για το περιοδικό “MotorsportMagazine”, το οποίο «αφιέρωσε» στην 600 LT Coupe ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο, με θεματική την τελική του ταχύτητα από στάση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 600 LTΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με το Launch Control να μένει ενεργοποιημένο, το supercar της ΜcLaren, απέδειξε πως μπορεί να αγγίξει τα 300 km/h για… πλάκα. Ειδικότερα, κατά τη δοκιμή του “MotorsportMagazine”, το εντυπωσιακό ψηφιακό ταμπλό του 600 LT Coupe "κατασταλάζει" λίγο πάνω από τα 290 km/h.

Βέβαια, για τους ιθύνοντες της φίρμας, η συγκεκριμένη ταχύτητα δεν προκαλεί καμία έκπληξη, μιας και, όπως υποστηρίζουν, η τελική φτάνει τα 330 Km/h, ενώ τα 100 km/h και 200 km/h από στάση αποτελούν υπόθεση 2,9 και 8,2 δευτερολέπτων αντίστοιχα.

H 600 LT Coupe – όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς “Sports Series” τροφοδοτείται από έναν 3.8 twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και 620 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...