Νέο Renault Clio: Με κινητήρες τούρμπο και υβριδικό

Με νέα γκάμα σύγχρονων κινητήρων θα εφοδιάζεται το νέο Clio

  • -
  • -

Εντυπωσιακά ξεκινάει την πορεία του το νέο Clio δίνοντας έμφαση στους χώρους και την τεχνολογία. Στη νέα γενιά του υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο Megane, ενώ με πορτμπαγκάζ 391 λίτρων προσφέρει χώρους που θέτουν νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Στο εσωτερικό συναντάμε τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε Renault, με διαγώνιο 9,3 ιντσών, που είναι τοποθετημένη κάθετα στο μίνιμαλ ταμπλό. Η λειτουργία EASY LINK παρέχει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και πλοήγησης. Επιπλέον, ψηφιακός είναι ο πίνακας οργάνων, ο οποίος ανάλογα με την έκδοση έχει διαγώνιο 7 ή 10 ιντσών.

Τα νεότερα που έρχονται κατευθείαν από την Έκθεση της Γενεύης αφορούν τα μηχανικά σύνολο, τα οποία είναι σύγχρονα. Στη βάση τοποθετείται ο 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.0 SCe με απόδοση 65 ή 75 ίππων και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Πιο πάνω ο 1.0 TCe τούρμπο με 100 ίππους και χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο X-TRONIC, ενώ η ισχυρότερη έκδοση βενζίνης 1.3 TCe αποδίδει 130 ίππους και χρησιμοποιεί το αυτόματο EDC7.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 63 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 63 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Στους diesel θα διατίθεται ο 1.5 Blue dCi με 85 ή 115 ίππους και σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Λίγο αργότερα, μέσα στο 2020 θα παρουσιαστεί η έκδοση E-TECH hybrid η οποία θα συνδυάζει ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικά μοτέρ και θα έχει κορυφαία χαρακτηριστικά στην κατηγορία του, όσον αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...