Σημαντικές διακρίσεις στα Best Cars 2019 για τη Hyundai

«Προηγμένες τεχνολογίες» και «Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα» αποτελούν τις κατηγορίες όπου κατέγραψε σημαντική πρόοδο

  • -
  • -

Συνεχή βελτίωση της εικόνας της γνωρίζει η Hyundai Motor, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πλαίσιο των βραβείων Best Cars 2019, που πραγματοποίησε το περιοδικό AUTO MOTOR UND SPORT.

Αναλυτικότερα, κατόπιν έρευνας στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 105.000 αναγνώστες και χρήστες στη Γερμανία, η νοτιοκορεατική φίρμα ήταν αυτή που σημείωσε τη μεγαλύτερη πρόοδο σε «Προηγμένες τεχνολογίες» και «Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα».

Η ανοδική της πορεία αποτυπώθηκε σε αύξηση της τάξεως του 23% συγκριτικά με το 2015 στην κατηγορία «Προηγμένες τεχνολογίες», ποσοστό που την αναδεικνύει στην αυτοκινητοβιομηχανία με τη μεγαλύτερη βελτίωση. Παρόμοια αύξηση, με άλμα ύψους 32% συγκριτικά με τα στοιχεία του 2015, παρατηρήθηκε και στην κατηγορία «Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα», τομέας στον οποίο επίσης κυριάρχησε η Hyundai.

Επιπροσθέτως, στην ερώτηση «Ποιες μάρκες θεωρείτε ότι συμβαδίζουν με την τάση;», η νοτιοκορεάτικη φίρμα ήταν το μόνο εμπορικό σήμα μεταξύ των 15 κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων που παρουσίασε αύξηση 6% σε σύγκριση με το 2018.Τέλος, η Hyundai διακρίθηκε και σε επίπεδο αξιοπιστίας, μιας και σημείωσε άνοδο της τάξης του 9% σε σχέση με το 2018,  κάτι που συνιστά μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...