‘Δρόσισαν’ με παγάκια μια Porsche 1.600 ίππων! (video)

Η ασυνήθιστη ενέργεια της ομάδας της 9ff Porsche 997 Turbo, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας ‘κόντρας’ με μια Bugatti Chiron

  • -
  • -

Κάθε petrolhead που… σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει πως η 9ff Porsche 997 Turbo που παράγει 1.200 ίππους μπορεί να αγγίξει τα 100km/h σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα (2.8 sec), με την τελική της να ανέρχεται σε 400 km/h.

Το «αγρίμι», ωστόσο, που βλέπουμε στο βίντεο «σταβλίζει» 400 επιπλέον ίππους, κάτι που σημαίνει πως αποδίδει τον «εξωφρενικό» αριθμό των 1600 ίππων. Μπορεί, όμως, να στηθεί απέναντι σε hypercars; Μια «κόντρα» με μία Bugatti Chiron θα έλυνε τις όποιες απορίες.

Το ραντεβού, λοιπόν, κανονίστηκε επί γερμανικού εδάφους, με το αποτέλεσμα, όμως, του αγώνα να περνά γρήγορα σε δεύτερη μοίρα. Αυτό διότι, λίγο πριν οι δύο οδηγοί τοποθετήσουν το πόδι τους στο γκάζι, συνέβη κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά: Η ομάδα της Porsche αποφάσισε να «δροσίσει» το αυτοκίνητο ρίχνοντας παγάκια στους αεραγωγούς του. Η συγκεκριμένη ενέργεια ναι μεν δεν γνωρίζουμε αν απέδωσε, η 997 κατάφερε δε να «πιάσει» τα 352 km/h.

Όσοι, βέβαια, συνεχίζετε να αγωνιείτε για το ποιος αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του «αγώνα», ίσως και να απογοητευτείτε. Αυτό διότι ο οδηγός της Chiron παρουσιάστηκε… ιδιαίτερα χαλαρός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...