Η Fiat παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών της

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Fiat στην έκθεση Transpotec Logitec 2019 είναι το Ducato και οι ειδικές εκδόσεις του

  • -
  • -

Με 14 οχήματα θα παρευρεθεί η Fiat στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών οχημάτων της Ιταλίας, Transpotec Logitec 2019 (21-24 Φεβρουαρίου), τα οποία αναδεικνύουν την πλήρη γκάμα που καλύπτει η μάρκα.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από μικρά Van, βασισμένα σε επιβατικά οχήματα, μέχρι μεγάλα Van, που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκδόσεων και πολλές επιλογές μετασκευών.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί το δημοφιλές μοντέλο Ducato, καθώς, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιαστούν οι εξαίσιες δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει μέσω μιας σειράς ειδικών εκδόσεων, από ασθενοφόρο και όχημα οδικής βοήθειας μέχρι βάση για όχημα street food.

Παράλληλα, διαθέσιμες είναι και εκδόσεις για τη μεταφορά επιβατών (minibus), όπως  τα Ducato Minibus και το Talento Combi, ενώ το Doblo προσφέρει την επιλογή ειδικής μετασκευής για τη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες.


Από τη Transpotec Logitec 2019 δεν θα απουσιάζουν και τα επαγγελματικά της ιταλικής φίρμας που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG), όπως είναι το Ducato Minibus CNG και το Doblo Cargo CNG.

Τα οχήματα CNG της Fiat Professional προσφέρουν μια ιδιαίτερα αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση, καθώς η χρήση CNG μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά 43% και τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) κατά 94-95%.  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...