Η Citroen έχει τη… δική της Monopoly

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η γαλλική μάρκα διευρύνει τον κατάλογο των lifestyle προϊόντων της

  • -
  • -

Η Citroen το 2019 συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της και το γιορτάζει εμπλουτίζοντας τον κατάλογο lifestyle προϊόντων της, “Citroen Origins”, με νέα τα οποία έχουν σκοπό να προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς στις οικογένειες.

Ναυαρχίδα της διευρυμένης γκάμας το επιτραπέζιο παιχνίδι “Citroen Origins Monopoly”, το οποίο αποτελεί μια παραλλαγή του γνωστού, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να το βρουν στην ιστοσελίδα lifestyle.citroen.com, στην προσφερόμενη τιμή των 50 ευρώ, είτε στα αγγλικά, είτε στα γαλλικά.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του, οι παίχτες αντί για παριζιάνικους δρόμους, καλούνται να αγοράσουν μοντέλα της γαλλικής μάρκας, όπως είναι τα 2CV, 5 HP, Traction, New C5 Aircross SUV, ενώ οι σταθμοί αντικαθίστανται από πρωτότυπα αυτοκίνητα (Activa 1, C-Métisse, GTbyCitroën and CXperience). Επιπροσθέτως, τη θέση των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών (ΔΕΚΟ) παίρνουν μια εταιρεία καυσίμων, καθώς και μία ασφαλιστική, ενώ οι φόροι εισοδήματος και πολυτελείας αντικαθίστανται από πάρκινγκ επί πληρωμή, καθώς και από τέλη στάθμευσης.

Ευχάριστες στιγμές «υπόσχεται» και το παιχνίδι “Petit Quizz” (6 ευρώ), μέσω του οποίου οι φίλοι της Citroen θα μπορούν είτε να διευρύνουν, είτε να  φρεσκάρουν τις γνώσεις του για την ιστορία της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καλούμενοι να απαντήσουν σε 80 ερωτήσεις. Αυτές αφορούν τα εμβληματικά αυτοκίνητα της φίρμας, τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες που συνέβαλαν στην εξέλιξη της Citroen στο πέρασμα των χρόνων.

Μεγάλη ανταπόκριση, επίσης, αναμένεται να έχουν τα παιχνίδια «καρτών» “Top Trumps” (6 ευρώ) και “Memory game Citroen Origins”, με τη Citroen, ωστόσο, να μη «σταματά» σε αυτά. Αυτό διότι φροντίζει και για την ικανοποίηση του… ουρανίσκου σας, παρουσιάζοντας μια σειρά από συνταγές οι οποίες θα φέρουν το όνομα κάποιων εκ των μοντέλων της.

Τέλος, η Citroen φροντίζει και για τους «παθιασμένους» συλλέκτες, μέσω της διάθεσης όχι μόνο μινιατούρων των μοντέλων της, αλλά και πλακών σμάλτου οι οποίες, στη μακρά ιστορία της φίρμας, αποτέλεσαν προσφιλές μέσο για τη διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...