“Πετάει” και στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor (vid)

Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Car Center, ενώ στη συνέχεια θα «ταξιδέψει» και εκτός Αττικής

  • -
  • -

Tα αποκαλυπτήριά του στο ελληνικό κοινό θα πραγματοποιήσει το εκρηκτικό νέο Ford Ranger Raptor, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center (ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ & ΣΙΑ ΙΚ), την προσεχή Πέμπτη (14/2).

Το pick up δημιούργημα της Ford Performance, που διακρίνεται για τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του και τις υψηλές δυνατότητες του εντός και εκτός δρόμου, δεν θα παραμείνει για πολύ μεγάλο διάστημα στο Car Center, αλλά θα περιοδεύσει και εκτός Λεκανοπεδίου, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωριστεί μαζί του.

Τα επιλεγμένα σημεία του δικτύου της Ford Motor Hellas θα είναι τα εξής:

Ημερομηνία

Έπισημος Έμπορος Ford

Πόλη

14/2

ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ & ΣΙΑ ΙΚΕ (CAR CENTER)

ΑΘΗΝΑ

 

15-16/2

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΑΘΗΝΑ

 

18-19/2

AUTOTECHNICA HELLAS Α.Τ.Ε.Ε. (ΒΕΛΜΑΡ)

ΑΘΗΝΑ

 

20-21/2

NEW MOTION Α.Ε.

ΑΘΗΝΑ

 

23-25/2

Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 

26-27/2

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α.Ε.

ΛΑΡΙΣΑ

 

1-2/3

ΒΡΟΧΙΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΣ Α.Ε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 


ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ FORD RANGER RAPTOR ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για την κίνηση του σκληροτράχηλου pick up φροντίζει ένα μοτέρ Bi-turbo 2.0 EcoBlue me 213 ίππους και ροπή 500 Nm, ενώ η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Παράλληλα, διαθέτει έξι προφίλ οδήγησης μέσω του συστήματος μετάδοσης Terrain Management, ενώ φέρει το αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...