Τρεις διακρίσεις για το νέο πολυτελές SUV DS 7 Crossback

Η γαλλική φινέτσα που κυριαρχεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του, δεν περνά απαρατήρητη

  • -
  • -

Σε πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο στον τομέα της σχεδίασης, στην κατηγορία των Luxury SUV, αναδείχτηκε το νέο DS 7 Crossback, στο πλαίσιο των Αριστείων 2018-2019 του περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ, όπου εξετάζονται τα σημαντικότερα μοντέλα του τελευταίου 12μηνου.

Το πρωτοποριακό πολυτελές SUV παράλληλα τιμήθηκε και από το περιοδικό CAR AND DRIVER ως το “καλύτερο Premium Αυτοκίνητο του 2019 (Best Premium Car)”, ενώ σημαντική ήταν και η διάκριση από το Auto Τρίτη, οι αναγνώστες του οποίου το ανέδειξαν ως “το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς”.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DS7 CROSSBACK 1.5 BlueHDi 130 PS


«Ιδιαίτερα τιμητικές είναι και οι τρεις διακρίσεις για το μοντέλο της DS Automobiles, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι η 2η γενιά των μοντέλων της μάρκας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα, εισάγοντας τη Γαλλική πολυτέλεια και το “know-how” στην αυτοκίνηση με νέα ιδιαίτερα εντυπωσιακά σύνολα. Οι εκδόσεις στις οποίες προσφέρεται το Luxury SUV DS 7 Crossback στην ελληνική αγορά, δίνουν πολύ μεγάλο εύρος επιλογών στον υποψήφιο αγοραστή, καλύπτοντας και με το παραπάνω κάθε ανάγκη και απαίτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της Citroen και της DS Automobiles στην Ελλάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...