Ανάρπαστα τα γυαλιά SEETROEN που καταπολεμούν τη ναυτία (vid)

Η δημοφιλία των γυαλιών της Citroen την έχουν αναγκάσει να ανανεώνει συνεχώς το απόθεμά της

  • -
  • -

Ενστερνιζόμενη τη επέλαση των smartphones και των tablets στη ζωή μας και τη συνακόλουθη τάση να περνάμε πολλές ώρες διαβάσματος μέσω αυτών, η Citroen, μισό χρόνο πριν, προχώρησε στην πρωτοποριακή δημιουργία γυαλιών που καταπολεμούν τη ναυτία κατά το ταξίδι.

Ο λόγος για τα γυαλιά “SEETROEN”, τα οποία από τότε που κυκλοφόρησαν στην αγορά έχουν γίνει… ανάρπαστα: Το πρώτο απόθεμα εξαντλήθηκε μόλις στις τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, ενώ μέσα σε λίγους μήνες έχουν σημειωθεί 15.000 πωλήσεις.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιπροσθέτως, τα views στο διαδίκτυο έχουν ξεπεράσει τα 20 εκ., με το καινοτόμο προϊόν της γαλλικής μάρκας να αποσπά τρία ευρωπαϊκά βραβεία:

-EUROBESTaward: Πρώτο παράσημο αποτελεί το «ασημένιο μετάλλιο», στην “outdoor κατηγορία” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Δημιουργικότητας, Eurobest (Eurobest Festival of Creativity). Πρόκειται για ένα ετήσιο γεγονός που εξυμνεί και ανταμείβει την τελειότητα στους τομείς της δημιουργικής επικοινωνίας, της διαφήμισης και συναφών πεδίων.

-Cristal Festival: Ασημένιο ήταν και το βραβείο στην κατηγορία στην κατηγορία “best brand building category”, ενώ, αναφορικά με την κατηγορία σχεδιασμού (design category) έλαβε το χάλκινο βραβείο. Το Cristal Festival αποτελεί ένα διεθνές φεστιβάλ επικοινωνίας, διαφήμισης και σχεδίασης, στο οποίο γιορτάζεται η δημιουργικότητα και η διαφορετικότητα, ενώ, επίσης, συμβάλλει στον διαμοιρασμό της τελειότητας.

Υπενθυμίζεται πως τα γυαλιά μπορούν να φορεθούν τόσο από ενήλικες όσο και παιδιά άνω των 10 ετών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...