SPORT SPIRIT!

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine απολαύστε μοντέλα με σπορ γονίδια και αισθητική, εντυπωσιακές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη

  • -
  • -

Ένα τεύχος γεμάτο δράση είναι το νέο GOCAR Magazine του Φεβρουαρίου. Σε πρώτο πλάνο το νέο και πολυαναμενόμενο Audi A1 Sportback. Δίπλα του το τετρακίνητο απολαυστικό σε κάθε έδαφος Kia Sportage, η Jaguar E-Pace με την ακαταμάχητη γοητεία και το κομψό Hyundai i30 Fastback N που ανάβει φωτιές με την εμφάνιση και την οδική του συμπεριφορά.

Σε παρόμοια μονοπάτια βαδίζει το νέο Kia ProCeed που συνδυάζει χώρους και αισθητική. Το Suzuki Vitara με τον μικρό τούρμπο κινητήρα αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ η BMW X4 μας εξιτάρει, τόσο στο μάτι, όσο και στο δρόμο, με το SEAT Arona FR να αποδεικνύει ότι ένα SUV μπορεί να είναι και σπορ. Το Honda Jazz συνεχίζει στο ίδιο -ατμοσφαιρικό- τέμπο, αλλά σε πιο σβέλτο ρυθμό, ενώ το Skoda Fabia Monte Carlo, προσφέρει λίγη από την αίγλη που υπόσχεται το όνομά του. Επίσης, ταξιδέψαμε στο Las Vegas, στην Έκθεση Τεχνολογίας CES, για να γνωρίσουμε όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

GOCAR MAGAZINE #62 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Hyundai i30 Fastback N

Kia ProCeed

TEST DRIVE

Audi A1 30 TFSI S line

BMW X4 xDrive20d

Honda Jazz 1.5 i-VTEC

Jaguar E-Pace P250 AWD auto

Kia Sportage 1.6d 4x4

SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR

Skoda Fabia 1.0 TSI Monte Carlo

Suzuki Vitara 1.0 BoosterJet 2WD

TREND CAR

Ariel Atom 4

McLaren Senna GTR

Porsche 911 Cabriolet

Renault Twingo

FEATURES

Έκθεση τεχνολογίας CES

Nicolas Hamilton

ΘΕΜΑΤΑ

Accessories ιδέες για όμορφα δώρα

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...