Συνεχίζεται η απεργία των εξεταστών οδήγησης

70.000 υποψήφιοι οδηγοί περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους εδώ και μήνες

  • -
  • -

Στάση αναμονής τηρεί η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), στην οποία υπάγονται οι εξεταστές υποψηφίων οδηγών, ενόψει διαβούλευσης του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GOCAR, οι εκπαιδευτές δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν άμεσα την αποχή τους από την πρακτική εξέταση, η οποία διαρκεί εδώ και τέσσερις μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχουν… μαζευτεί περίπου 70.000 υποψήφιοι νέοι οδηγοί, ενώ επιπλέον 20.000 ηλικιωμένοι (άνω των 74 ετών) περιμένουν να περάσουν από εξετάσεις για να ανανεώσουν το δίπλωμά τους. Μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν και την προσεχή εβδομάδα 4-8 Φεβρουαρίου 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 74 ΕΤΩΝ

Οι εξεταστές απέχουν από τον περασμένο Οκτώβριο, ζητώντας τα δεδουλευμένα υπερωριακής απασχόλησης το διάστημα Μάιος-Σεπτέμβριος 2018, ενώ παράλληλα αντιδρούν στο να γίνονται οι εξετάσεις εντός ωραρίου. Αντιτίθενται και στο νέο σύστημα διεξαγωγής εξετάσεων, στο οποίο ο υποψήφιος οδηγός θα είναι μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο και ο εξεταστής θα παρακολουθεί μέσω κάμερας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...