Βασικός χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος “League of Legends” η ΚΙΑ

Η κορεάτικη μάρκα διεισδύει στο νεανικό κοινό, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το πιο δημοφιλές e-sports παιχνίδι στον κόσμο

  • -
  • -

Τη συνεργασία με το δημοφιλέστερο παιχνίδι ηλεκτρονικού αθλητισμού (e-sports) ανακοίνωσε η Kia, αποτελώντας τον βασικό χορηγό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος «League of Legends», League of Legends European Championship (LEC).

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη εκστρατεία της μάρκας που ενισχύει την εικόνα της στις μικρότερες ηλικιακά γενιές δυνητικών αγοραστών. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, δημιούργησε μια νέα ταινία με τίτλο “Ready to Play”, που αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας με τους γνωστότερους σχολιαστές (casters) του τουρνουά.

Στην ταινία, ο Trevor ‘Quickshot’ Henry συγκεντρώνει μια ομάδα σχολιαστών στο τιμόνι ενός νέου Kia Stinger, προκαλώντας τους Romain Bigeard, Indiana ‘Froskurinn’ Black, Daniel ‘Drakos’ Drakos, Aaron ‘Medic’ Chamberlain και Andrew ‘Vedius’ Day ενώ βρίσκονται καθοδόν προς το LEC.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ TOY ΚΙΑ CEED 1.4 TURBO

Πέρα από την εν λόγω ταινία, η KIA θα επιδιώξει να προσελκύσει την προσοχή των οπαδών του LEC μέσω ενός νέου περιεχομένου ψηφιακού μάρκετινγκ, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους πιο επιτυχημένους παίχτες, casters, καθώς καικαι μοντέλα της μάρκας.

Επιπρόσθετα, περίοπτη θέση στην ατζέντα της ΚIA έχει η κατασκευή ειδικά διαμορφωμένων χώρων σε εκδηλώσεις που θα διεξάγεται το LEC, ενώ θα δημιουργηθεί και πρωτότυπο περιεχόμενο με την e-sports ομάδα ‘Fnatic’, που έχει αναρριχηθεί επτά φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του πρωταθλήματος ‘League of Legends’. Τα μέλη της ομάδας, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης των μοντέλων της KIA.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...