Fiat Chrysler Automobiles: Στο «κυνήγι» της καινοτομίας

Η Fiat Chrysler Automobiles επενδύει στην καινοτομία σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οι οποίες καθιστούν τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον

  • -
  • -

Πιστός στο όραμά της συνεχούς παραγωγής και παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αντίστοιχα, παραμένει ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles, με γνώμονα τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των μετακινήσεων των πελατών της, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Για το σκοπό αυτό, ανανέωσε τη συνεργασία με το Πολυτεχνείο του Τορίνο μέχρι το 2022, ενώ, παράλληλα, προχωρά στην αδιάλειπτη παρουσίαση νέων εφαρμογών, όπως είναι οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες FireFly της Fiat και το προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Alfa Chassis Domain της Alfa Romeo.

Το μεγαλεπήβολο όραμα της Fiat, βέβαια, δεν θα υλοποιούταν αν στους κόλπους του ομίλου δεν δραστηριοποιούταν ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων. Αυτοί ανέρχονται σε 20.600 και απασχολούνται στα 87 κέντρα της FCA, με την εταιρεία να αποτελεί βασικό μέτοχο και σε 7 ανεξάρτητες εταιρείας έρευνας και εξέλιξης.

Τα άνωθεν έχουν ως αποτέλεσμα ο όμιλος να έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 11.800 πατέντες,  ενώ σχεδόν 1.900 είναι τα αποκλειστικά σχέδια-τεχνολογίες του ίδιου. Διάκριση για τον όμιλο, ακόμη, συνιστά η επιτυχία των Fiat 500 και Panda, καθώς και η εξαιρετική πορεία που διαγράφουν τα οχήματα που για την κίνησή τους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...