Ferrari Purosangue: Εσείς πως φαντάζεστε το πρώτο SUV της μάρκας;

Ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες εισέρχονται στον… χορό των SUV και απ’ αυτόν δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει η Ferrari

  • -
  • -

Με ακατάπαυστους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των SUV ανά τον κόσμο, με τους οδηγούς να συρρέουν κατά… μυριάδες για την αγορά ενός αυτοκινήτου που μεριμνά για την ασφάλειά τους, εξυπηρετεί τις ανάγκες για ευρυχωρία και διαθέτει προηγμένη τεχνολογία.

 Όπως είναι ευλογοφανές, η άσβεστη δίψα των οδηγών δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες προκειμένου να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πρώτων, πλέον, δίνουν μεγάλο βάρος στην κατασκευή των νέων μοντέλων.

Η επικείμενη «παντοκρατορία» των SUV καταδεικνύεται και μέσω μιας πρόχειρης ματιάς στο παγκόσμιο οδηγικό στερέωμα: Η πλειονότητα των κατασκευαστών επικεντρώνεται στα νέα κομψά μοντέλα, με τις Abarth, Lotus, Smart, Bugatti, Pagani , McLaren και… Ferrari ν’ αποτελούν κάποιες από τις εξαιρέσεις στον κανόνα.

Βέβαια,  λίαν συντόμως,  από τον στενό κύκλο των προαναφερθεισών μαρκών θα απουσιάζει η φίρμα με το μαύρο άλογο, μια είδηση που επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη. Και αν το όνομα που θα «στολίζει» το πρώτο SUV της Ferrari δεν χρήζει εικασιών (Purosangue), στον αντίποδα, ουδείς μπορεί να σκιαγραφήσει τη σιλουέτα της.

Με την αγωνία, ωστόσο, να χτυπάει… κόκκινο, ένας «ανήσυχος» σχεδιαστής προσπάθησε να «μαντέψει» το design της. Ο λόγος για τον Giorgi Tetoradze, ο οποίος, αφού μελέτησε το διαχρονικό στιλιστικό μοτίβο της ιταλικής φίρμας, πρόσθεσε τις δικές του πινελιές, αποκαλύπτοντας το δικό του «θέλω».

Ανεξαρτήτως, λοιπόν, αν έχει… πέσει μέσα, ομολογουμένως, η οπτική μέσω της οποίας ονειρεύεται την Purosangue, είναι εντυπωσιακή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...