Έρχονται τα ηλεκτρικά Opel από το 2019!

«Ντεμπούτο» για το ηλεκτρικό Corsa και το plug-in υβριδικό Grandland X SUV

  • -
  • -

Έτος-ορόσημο θα αποτελέσει το 2019 για την Opel, καθώς η συμπλήρωση των 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων θα συνοδευτεί από τον... εξηλεκτρισμό μιας σειράς μοντέλων της.

Το «ντεμπούτο» της γερμανικής φίρμας στην ηλεκτρική εποχή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, με πρωταγωνιστές το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa, καθώς και το plug-in υβριδικό Grandland X, που θα ικανοποιεί τα «θέλω» τόσο για ευρυχωρία όσο και για χαμηλή κατανάλωση. To SUV της Opel θα αποδίδει μέγιστη ισχύ 300 ίππων και θα συνδυάζεται με τεχνολογία e-All Wheel Drive.

Μια δυναμική είσοδο στην ηλεκτρική πραγματικότητα είναι προγραμματισμένη και για το 2020, με την κατασκευή του 100% ηλεκτρικού Mokka X, ενώ το ίδιο έτος, αναμένεται η διάθεση του νέου μεσαίου van Vivaro, σε ηλεκτρική έκδοση.

120 χρόνια παραγωγής αυτοκινήτων

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα γιορτάσει το 2019 την επέτειο των 120 χρόνων από την παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου της, με το λανσάρισμα των επετειακών εκδόσεων “120 Edition”, προσφέροντας πολλά δημοφιλή μοντέλα με πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, στιλιστικών στοιχείων και στάνταρ συστημάτων άνεσης, σε προνομιακές τιμές.

Η ιστορία της Opel ξεκίνησε στο Russelsheim με την παραγωγή 65 χειροποίητων Opel “Patentmotorwagen System Lutzmann” το 1899, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του ιδρυτή της εταιρίας, Adam Opel, ενώ η συνολική παραγωγή της έως σήμερα απαριθμεί πάνω από 70 εκατομμύρια οχήματα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...