Μία Cadillac Escalade μετατρέπει αυτοκινητόδρομο σε πίστα σκι (vid)

Οι οδηγοί είδαν το επιβλητικό SUV να προσγειώνεται σε απόσταση αναπνοής από τα οχήματά τους

  • -
  • -

Μπορεί η Cadillac Escalade να είναι ασύμβατη με την ευρωπαϊκή –και κατ’ επέκταση ελληνική- πραγματικότητα, άπαντες, ωστόσο, «υποκλίνονται» στη θηριώδη όψη της και στο κύρος που εκπέμπει. Ως ένα ικανό και «γιγαντιαίο» διαστάσεων SUV η Escalade προμηνύει απρόσκοπτη οδήγηση σε ποικιλία επιφανειών.

Αυτό, ενδεχομένως, να σκεφτόταν και ένας οδηγός από τον Καναδά προτού προβεί στην αγορά του επιβλητικού αυτοκινήτου. Βέβαια, ένα πρόσφατο συμβάν ίσως τον αναγκάσει ν’ αναθεωρήσει.

Αυτό διότι την ώρα που οι οδηγοί περιμέναν καρτερικά το φανάρι να δείξει την πράσινη ένδειξη, σε αυτοκινητόδρομο της Βορειοαμερικανικής χώρας, αίφνης παρατήρησαν μία Cadillac Escalade να κατεβαίνει «ξέφρενη» από ένα ανάχωμα, καταλήγοντας στην αντίθετη λωρίδα.

Ο οδηγός του ευρύχωρου SUV, ενδεχομένως να έχασε τον έλεγχο λόγω του παγωμένου οδοστρώματος, αλλά ουδέποτε φανταζόταν πως το θηριώδες όχημά του θα… λύγιζε, εκτεθειμένο στην πρώτη αντίξοη συνθήκη. Αποτέλεσμα της «ξέφρενης» πορείας του αυτοκινήτου, ήταν η πρόκληση σοβαρής ζημιάς στην εμπρός αριστερή ανάρτηση, γεγονός που το έθεσε «νοκ άουτ».

Στο εν λόγω περιστατικό, οι μάρτυρες του σλάλομ της Escalade πρέπει να νιώθουν τυχεροί που απέφυγαν τη σύγκρουση, ενώ ο οδηγός της, ίσως, έχει ήδη απωλέσει την τυφλή εμπιστοσύνη που είχε σ’ αυτή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...