«Πράσινο SUV της χρονιάς» το Mitsubishi Outlander PHEV

Το δημοφιλές plug-in υβριδικό SUV απέσπασε τον τίτλο Green Car Journal's 2019 Green SUV of the Year στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

  • -
  • -

Σε «Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», στην κατηγορία των SUV, αναδείχτηκε το Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Electric (PHEV), αποσπώντας τον τίτλο “Green Car Journal's 2019 Green SUV of the Year”, στην Έκθεση Αυτοκινήτου τους Λος Άντζελες.

Με όπλα τις φιλικές προς το περιβάλλον επιδόσεις και την προσιτή τιμή του, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, αφήνοντας «πίσω» του μερικά premium μοντέλα.

«Αυτό το περίοπτο βραβείο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη της ισχυρής αξίας του μοντέλου μας και ανανεώνει τη δέσμευση της Mitsubishi σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον με καινοτόμα και προσιτά οχήματα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Fred Diaz, Πρόεδρος και CEO της Mitsubishi Motors Βόρειας Αμερικής.

Το βραβευμένο αυτοκίνητο προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 35 km, ενώ σε συνεργασία με έναν βενζινοκινητήρα 2,4 lt έχει κατανάλωση EPA 74 MPG-e. Παράλληλα, ξεχωρίζει για το σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της ιαπωνικής φίρμας, καθώς και στάνταρ δυνατότητας ταχυφόρτισης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΥ ME TO MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...