Συνεργασία Hyundai Kia με Vodafone για τα συστήματα πολυμέσων

Τα πρώτα μοντέλα με τη νέα τεχνολογία διασύνδεσης θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το 2019

  • -
  • -

Σε μία σημαντική στρατηγική κίνηση προχώρησε ο όμιλος Hyundai-Kia. Όπως ανακοινώθηκε, θα συνεργαστεί με τη Vodafone για την παροχή ψυχαγωγίας πλήρους συνδεσιμότητας μέσα στα αυτοκίνητα καθώς και για υπηρεσίες διασύνδεσης των οχημάτων.

Τα πρώτα μοντέλα των Hyundai και Kia με τα νέα συστήματα θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη εντός του 2019. Οι δύο κορεάτικες μάρκες θα χρησιμοποιήσουν το δίκτυο IoT της Vodafone με σκοπό να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από τις τελευταίες τεχνολογίες τηλεματικής.

Το σύστημα βασίζεται στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα που παρέχεται από τη Vodafone για να διευκολύνει την καθημερινότητα των κατόχων των οχημάτων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες κυκλοφορίας, υπηρεσίες στάθμευσης, διαγνωστικά οχημάτων και φωνητικό έλεγχο. Το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Android Auto και το Apple CarPlay, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργία smartphone και πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...