Με επικεφαλής το C5 Aircross η Citroen στην Αυτοκίνηση

Όλη η γκάμα της γαλλικής μάρκας παρούσα από 10 έως 18 Νοεμβρίου

  • -
  • -

Εμπνευσμένο από τη νέα φιλοσοφία «La Maison Citroen» είναι το περίπτερο της μάρκας στην αίθουσα Ξιφασκίας όπου διεξάγεται από τις 10 έως και τις 18 Νοεμβρίου η έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018.

Στο χώρο δεσπόζει το νέο C5 Aircross, το οποίο κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας. Το μεσαίο SUV αποτελεί τη ναυαρχίδα της Citroen και υπόσχεται κορυφαία επίπεδα άνεσης, χάρη στην καινοτόμα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort. Για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που ρυθμίζονται ανεξάρτητα σε κλίση και απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 lt.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GOCAR ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

Η καμπίνα των επιβατών προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης, κάνοντας πράξη την εξατομίκευση. Στο κέντρο του ταμπλό συναντάμε η οθόνη αφής 8 ιντσών, ενώ ο συμβατικός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από την εντυπωσιακή οθόνη 12,3 ιντσών.

Στο C5 Aircross φιγουράρουν 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, ανάμεσα στα οποία το ημι-αυτόνομης οδήγησης Highway Driver Assist, το Grip Control που αυξάνει τα επίπεδα πρόσφυσης και το Hill Assist Descent που επιτρέπει στο SUV να αντιμετωπίσει με ασφάλεια απότομες κατηφόρες.

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο Berlingo, με τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, πολυχρηστική οροφή Modutop και  ανοιγόμενο πίσω παράθυρο στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο περίπτερο της Citroen θα βρίσκονται επίσης τα C3 Aircross, το C3 στη νέα ειδική έκδοση Sport, το C1 σε δύο ειδικές εκδόσεις Urban Ride και Elle, το C4 Cactus στη νέα ειδική έκδοση Offroader με στάνταρ Grip Control και ράγες οροφής και με το C4 Spacetourer RipCurl.

Όλα τα Citroen συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...