NEO gocar.gr. Νέα εμπειρία σε κινητά και ταμπλέτες

Το πιο προηγμένο website για το αυτοκίνητο επανασχεδιάστηκε με έμφαση στις mobile συσκευές και σου προσφέρει μια πολύ πιο γρήγορη και συναρπαστική εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

  • -
  • -

Το GOCAR.GR πρωτοπορεί και πάλι εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής στην σχεδίαση του. Το νέο GOCAR είναι το πρώτο website στην Ελλάδα που υλοποιήθηκε σύμφωνα με την τεχνολογία PWA (Progressive Web App) για να προσφέρει ακόμη πιο γρήγορη, πιο φιλική και πληρέστερη εμπειρία επίσκεψης από τις κινητές συσκευές. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μπορείς να «κατεβάσεις» το νέο GOCAR app στην αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet σου, για να έχεις άμεση πρόσβαση.

Επιπρόσθετα, το GOCAR.GR επανασχεδιάστηκε και τώρα μπορείς να απολαύσεις όλο το περιεχόμενο του website, και από κάθε κινητή συσκευή. Για παράδειγμα, μπορείς να:

δεις τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία και τους εξοπλισμούς για όλα τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς

συγκρίνεις μέχρι 4 καινούργια αυτοκίνητα μεταξύ τους

δεις την κίνηση στους δρόμους

βρεις τα πιο φθηνά πρατήρια κοντά σου

υπολογίσεις το τεκμήριο του αυτοκινήτου σου, τις δόσεις του δανείου σου, τις εκπομπές CO2, αλλά και τα πάντα για την αλλαγή ελαστικών

κλείσεις ένα TEST DRIVE με το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, εύκολα, μέσα από το GOCAR.


Επιπλέον, η περιήγηση στο gocar.gr έγινε ακόμη πιο εύκολη: πατώντας το εικονίδιο MENU (Burger) πάνω αριστερά στην οθόνη, αποκαλύπτονται όλες οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες, ώστε να έχεις ταχύτατη πρόσβαση σε όλη την ύλη του GOCAR.

Στο GOCAR.GR σχεδιάζουμε και εξελίσουμε συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, για να απολαμβάνεις μοναδική εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το Αυτοκίνητο, σε κάθε οθόνη!


Και μην ξεχνάς να κατεβάσεις κάθε μήνα δωρεάν σε tablet - iPad και Android - καθώς και σε smartphone, το νέο τεύχος του GOCAR Magazine, του μοναδικού ψηφιακού περιοδικού για το αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...