Μετρό: Σταματούν τα απευθείας δρομολόγια της γραμμής 3 με το Αεροδρόμιο

Από 1η Νοεμβρίου οι συρμοί για το Ελευθέριος Βενιζέλος θα ξεκινούν αποκλειστικά από τη Δουκίσσης Πλακεντίας

  • -
  • -

Την κατάργηση της απευθείας σύνδεσης της γραμμής 3 του Μετρό με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ. Από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους  στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους  αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό. Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους  στο υπόλοιπο δίκτυο.

Τα δρομολόγια του Προαστιακού δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση αυτή.

Η ΣΤΑΣΥ δεν δικαιολόγησε την απόφασή της αυτή, σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα οφείλεται στα προβλήματα συντήρησης των συρμών, που έχουν ως αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν βγει εκτός κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...