Πόσο κάνει στην Ελλάδα το Corsa GSi;

Το… πυραυλάκι της Opel εφοδιάζεται με 1.4 turbo 150 ίππων

  • -
  • -

Μετά το Insignia, το Corsa γίνεται το δεύτερο μοντέλο στην παρούσα γκάμα της Opel που αποκτά το λογότυπο GSi. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή του τρίθυρου σπορ σουπερμίνι, το οποίο εφοδιάζεται με τον 1.4 turbo, ισχύος 150 ίππων και ροπής 220 Nm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,9 sec.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 59 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 59 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Η τελική ταχύτητα του Corsa GSi φθάνει τα 207 km/h, ενώ η Opel ανακοινώνει μέση κατανάλωση 6 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 138 g. CO2 ανά km. Ο 1.4 turbo πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP, οι οποίες θα είναι υποχρεωτικές για όλα τα νέα αυτοκίνητα από το Σεπτέμβριο του 2019.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ OPEL INSIGNIA GSi

Το Corsa GSi πωλείται στην Ελλάδα προς 17.450 ευρώ, τιμή ιδιαίτερα ανταγωνιστική αν σκεφθούμε ότι στη Γερμανία διατίθεται προς 19.960 ευρώ.

Το Corsa GSi φέρει το σπορ πλαίσιο του OPC, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό του περιλαμβάνονται καθίσματα της Recaro και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών (με ελαστικά 215/40). Ξεχωρίζει βέβαια και οπτικά, τόσο εξωτερικά με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, την πίσω αεροτομή κ.α. όσο και στην καμπίνα των επιβατών, με το δερμάτινο σπορ τιμόνι και τα αλουμινένια πεντάλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ OPEL CORSA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...