Πόσο νοικιάζουν μια Chevrolet Corvette Z06;

Από τη Hertz Αμερικής… προς το παρόν

  • -
  • -
Η Hertz γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια λειτουργίας και ως εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων πρέπει να προσφέρει στους πελάτες της κάτι το ξεχωριστό. Έτσι, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Chevrolet ώστε να διαθέσει προς ενοικίαση μια ειδική έκδοση της Corvette Z06. Θα υπάρχουν 100 μονάδες από την 100th Anniversary Edition Corvette Z06 και θα διανεμηθούν στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα το σπορ αυτοκίνητο θα βρίσκεται στα αεροδρόμια των Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Fort Lauderdale, Fort Myers, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Diego, San Francisco και Tampa. 
Τα 100 αντίτυπα θα είναι βαμμένα σε κίτρινη απόχρωση με μαύρες λεπτομέρεις, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων απόδοσης 655 ίππων. Το θηριώδες μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. 
Όσον αφορά την τιμή, η Hertz ανακοινώνει 199 δολάρια την ημέρα (τιμή από το site του Chicago), αλλά η τιμή διαφέρει σε κάθε πολιτεία μιας και η Hertz του Las Vegas προσφέρει το σπορ μοντέλο έναντι 249 δολαρίων ημερησίως. Το όριο μιλίων έχει οριστεί στα 75 ανά ημέρα και για κάθε μίλι παραπάνω χρεώνεται 75 σεντ. Ευκαιρία ή καλύτερα να ενοικιάσεις ένα…. απλό μοντέλο;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...