Η άγρια πλευρά του Nissan Leaf

Παγκόσμια πρεμιέρα για την έκδοση NISMO του ιαπωνικού ηλεκτρικού μοντέλου

  • -
  • -

Την 31η Ιουλίου θα γίνει η παγκόσμια εμπορική πορεία του νέου Nissan Leaf NISMO. Ξεκινά από την ιαπωνική αγορά, προσφέροντας μια πιο σπορ εικόνα του γνωστού μας πλέον Leaf. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σε αυτή την έκδοση συνδυάζει τις απόλυτες επιδόσεις με τις περιβαλλοντικές, έχοντας μηδενικές εκπομπές ρύπων και φυσικά προηγμένη τεχνολογία που χαρακτηρίζει και το βασικό Leaf, όπως το e-Pedal,  το ProPILOT και το ProPILOT Park.

Η έκδοση NISMO έχει διαφορετική διαχείριση του κινητήρα για πιο γρήγορες επιταχύνσεις, νέους τροχούς και ανάρτηση, για βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, αλλά και αισθητικές αλλαγές, τόσο εξωτερικά, όσο και σε εσωτερικά. Πιο αναλυτικά έχει τα χαρακτηριστικά διπλά αεροδυναμικά βοηθήματα, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, νέας σχεδίασης και κατασκευής που μειώνουν την αντίσταση του αέρα.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στο εσωτερικό οι κόκκινες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, με το μικρό σπορ τριάκτινο τιμόνι να ενισχύει τη σπορ εικόνα του μοντέλου. Το ταμπλό με την ανθρακονημάτινη υφή και τα στοιχεία χρωμίου ολοκληρώνουν το παζλ των διαφορών της έκδοσης NISMO.  Διαθέσιμο σε εννέα αποχρώσεις, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις: Brilliant Silver, Super Black και το Dark Gray, Super Black, με τη χαρακτηριστική διχρωμία  της σειράς NISMO.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...