Θα βοηθήσει η Ferrari τη μεταγραφή του Ronaldo στη Γιουβέντους;

  • -
  • -

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, φαίνεται ότι είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφικής βόμβας του καλοκαιριού, που θέλει τον Cristiano Ronaldo να μετακομίζει από τη Μαδρίτη στο Τορίνο. Ο 33χρονος άσος φέρεται να έχει αποδεχτεί την προσφορά της Γιουβέντους για τετραετές συμβόλαιο, έναντι καθαρών αποδοχών 30 εκατ. ευρώ ετησίως! Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Ferrari θα έχει άμεση εμπλοκή στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου. Μην ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους και ο όμιλος FCA ανήκουν στην οικογένεια Agnelli.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ronaldo θα γίνει το παγκόσμιο πρόσωπο της Ferrari, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και λοιπές προωθητικές ενέργειες. Ως ανταπόδοση, η ιταλική μάρκα κατασκευής supercars θα καταβάλλει κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσό στον Πορτογάλο επιθετικό, ίσως και άνω των 15 εκατ. ευρώ.

Από τα χέρια του Ronaldo έχουν περάσει δεκάδες supercars, ανάμεσά τους και αρκετές Ferrari. Σε περίπτωση βέβαια που υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικότητας με την ιταλική εταιρεία δεν θα μπορεί να φωτογραφίζεται με ανταγωνιστικά αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...