Επισκευές σε 400 αυτοκίνητα στον ίδιο χώρο

Την εκδήλωση Fixing Time - Anytime διοργάνωσε η direct ασφάλιση της Interamerican

  • -
  • -

Οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στον χώρο του πρώην δυτικού αεροδρομίου φιλοξένησαν μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά διοργάνωση. Περισσότεροι από 400 πελάτες της Anytime είχαν την ευκαιρία να επιδιορθώσουν δωρεάν μικρές ζημιές στα αυτοκίνητά τους, στο “Fixing Time - Anytime Event”.

Συνεργάτης Anytime, της πρώτη direct ασφάλισης από την INTERAMERICAN, σε αυτή την εκδήλωση ήταν η AutoKing, η εταιρεία με εξειδίκευση στην αισθητική αναβάθμιση αυτοκινήτου που έχει έδρα την Ολλανδία και δραστηριότητες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία και Κύπρο. Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη της PPG Industries, που δραστηριοποιείται στην πώληση χρωμάτων επαναβαφής, βιομηχανικών χρωμάτων προστασίας και γυαλιών (fiberglass, flatglass).

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο - συνεργείο ταυτόχρονης εξυπηρέτησης 40 θέσεων, τεχνικοί παρελάμβαναν τα οχήματα, επισκευάζοντας με τα πιο σύγχρονα μέσα ζημιές όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα και θαμπωμένα φανάρια, βάφοντας τοπικά και παραδίδοντάς τα επί τόπου. Συνολικά, επισκευάστηκαν 400 οχήματα με μέσο χρόνο επισκευής 45 λεπτά. Ενώ άλλα περίπου 100 οχήματα πρόκειται να επισκευαστούν, σε δεύτερο χρόνο, δωρεάν στις εγκαταστάσεις της AutoKing.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...