Η Peugeot στο Roland Garros

Για μια ακόμα χρονιά η γαλλική φίρμα θα βρίσκεται στα παρασκήνια του δημοφιλέστερου τουρνουά τένις

  • -
  • -

Από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2018 η Peugeot θα δώσει το «παρών» στο δημοφιλέστερο τουρνουά τένις στο κόσμο, το Roland Garros του Παρισιού. Επί 35 συνεχόμενα χρόνια η γαλλική φίρμα υποστηρίζει το τουρνουά, κάτι που θα κάνει και φέτος, προσφέροντας τις μετακινήσεις των παικτών.

Παράλληλα, εγκαινιάζει τη νέα διαφημιστική καμπάνια, επαναλαμβάνοντας την εμπειρία «Ο δρόμος για το Roland Garros”, στην οποία οι παίκτες και παγκόσμιοι εκπρόσωποι του τένις, οδηγούνται με τη σειρά στο νέο Peugeot SUV 5008.

Τέλος, το Peugeot 108 TOP θα βρίσκεται στο τουρνουά εξατομικευμένο βάσει των αναγκών του τουρνουά με κεντημένο το λογότυπο του Roland Garros στα καθίσματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες του Roland Garros θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Συνολικά, η όλη διοργάνωση επιφυλάσσει εντυπωσιακές εκπλήξεις και επιτυγχάνει - με τη συμβολή της Peugeot - μία σύζευξη μεταξύ του υψηλού επιπέδου αθλητισμού και της sport εκδοχής της πολυτελούς γαλλικής μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...