Θήκες κινητών από… λαμαρίνες τρακαρισμένων αυτοκινήτων (vid)

Εσείς θα την αγοράζατε;

  • -
  • -

Με στόχο τη μείωση και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ατυχήματα που οφείλονται στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης, η Volkswagen Σουηδίας σε συνεργασία με τη NordDDB λανσάρουν μια νέα σειρά από θήκες κινητών τηλεφώνων από μέταλλα, που προέρχονται από τρακαρισμένες λαμαρίνες αυτοκινήτων.

Η Volkswagen θα κατασκευάσει συνολικά 153 θήκες, όσα και τα σοβαρά τρακαρίσματα που έγιναν τον Φεβρουάριο στη Σουηδία. Είναι κατασκευασμένα στο χέρι και η κάθε μία διαθέτει ένα μοναδικό αριθμό.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Volkswagen Σουηδίας, Johan Karlsson, δήλωσε ότι η θήκη λειτουργεί ως μια "διακριτική υπενθύμιση" στους οδηγούς ώστε να αποφεύγουν να ελέγχουν το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση. Τα έσοδα θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τα τροχαία ατυχήματα.

Η ένστασή μας

Από τη μία είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε στον κόσμο για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο ενώ οδηγείς, αλλά από την άλλη ακούγεται λίγο μακάβριο μιας και η λαμαρίνα που έχεις ως θήκη στο smartphone σου αποτελούσε μέρος του αυτοκινήτου που παραλίγο να… σκοτωθεί!

Εσείς πώς το βλέπετε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...