Κερδίζει με τη σχεδίασή του το SEAT Arona

Το ισπανικό SUV απέσπασε το βραβείο Best Product Design 2018 του διαγωνισμού Red Dot Award

  • -
  • -

Το SEAT Arona έχει ξεκινήσει δυνατά την εμπορική του πορεία, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει ξεπεράσει τις 25.000 αυτοκίνητα. Μέσα στο συνολικά θετικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ισπανικής φίρμας ήρθε να προτεθεί και μια ακόμα διάκριση για το μικρό SUV. Πιο συγκεκριμένα κέρδισε το βραβείο Best Product Design 2018 από το διαγωνισμό Red Dot Award.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SEAT ARONA 1.0 TSI

Ένα διαγωνισμό με μεγάλη ιστορία που ξεκινά από το 1954 και έχει ως σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς από όλο τον κόσμο οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων και να εξασφαλισθεί η αμεροληψία του θεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που λάβαμε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού για το SEAT Arona. Θέλαμε να δώσουμε ένα ξεχωριστό crossover χαρακτήρα, για την καθημερινή ζωή στη πόλη», δήλωσε ο SEAT Design Director, Alejandro Mesonero-Romanos. «Το SEAT Arona είναι ένα ακόμα παράδειγμα φρέσκου, νεανικού, λειτουργικού, περιπετειώδους και άνετου σχεδιασμού» τόνισε επίσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...