Πόσο κάνει η Mercedes-Maybach G650 Landaulet… μεταχειρισμένη;

Θα το σκεφτόσουν αν είχες περίσσια χρήματα;

  • -
  • -
Αν ήταν να πληρώσετε ένα υπέρογκο ποσό για ένα αυτοκίνητο τότε το σύνηθες είναι να αφορά ένα συλλεκτικό μοντέλο που μπορεί να ακούει στο όνομα Ferrari, Lamborghini, Porsche κτλ. Επίσης, σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να αγοράσετε και στην αγορά του μεταχειρισμένου.

Δες εδώ ΟΛΑ ΤΑ SUV της ελληνικής αγοράς!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι η Mercedes-Maybach G650 Landaulet κοστίζει 1.450.000 ευρώ μαζί με τους φόρους ως μεταχειρισμένο; Η συγκεκριμένη έκδοση της G-Class είναι από τις πολυτελέστερες, καθώς και από τις συλλεκτικότερες του φημισμένου 4x4. Κατασκευάστηκε σε μόλις 99 μονάδες και -όπως προδίδει το όνομά του- φέρει ειδικό εξοπλισμό της Maybach. Το εσωτερικό του είναι γεμάτο δέρμα, πολλά συστήματα ψυχαγωγίας, ξεχωριστές θέσεις για τους πίσω επιβάτες, που έχουν μάλιστα και λειτουργία για μασάζ. Κάτω από το καπό υπάρχει ο ισχυρός κινητήρας της AMG, o 6λιτρος V12 των 630 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

Αυτή είναι η Mercedes-Maybach G650 Landaulet (+video)

Ο πωλητής του πανάκριβου μοντέλου βρίσκεται στη Γερμανία και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το τετρακίνητο είναι σαν καινούργιο. Θα σκεφτόσασταν λοιπόν να ξοδέψετε 1,45 εκατομμύρια ευρώ για το εν λόγω αυτοκίνητο;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...