Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα για 6 ώρες την Τρίτη

Δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα

  • -
  • -

Εξάωρη στάση εργασίας λόγω συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση προκύρηξε για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΑ. Τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11.00 έως τις 17.00, εκτιμάται όμως ότι θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται νωρίτερα για τα αμαξοστάσια και αντίστοιχα θα ξεκινήσει η προοδευτική επαναφορά τους μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

Επίσης, από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 6 Μαρτίου δεν θα λειτουργεί λόγω εργασιών το τμήμα του Τραμ «Μουσών (Παλ. Φάληρο) – Σύνταγμα». Το διάστημα αυτό τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται μόνο στο τμήμα «ΣΕΦ- Ασκλ. Βούλας- ΣΕΦ».

Κατά τη διάρκεια της διακοπής των δρομολογίων οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ6 (Σταθμός Συγγρού Φιξ – Νέα Σμύρνη) της οποία τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάσεις στους παρακάτω σταθμούς του Τραμ:

Αχιλλέως (άνοδος), Ευαγγελική  Σχολή (άνοδος), Μηδείας Μυκάλης (άνοδος- κάθοδος), Αγία  Παρασκευή (άνοδος- κάθοδος),

Μεγ. Αλεξάνδρου (άνοδος- κάθοδος), Αγ. Φωτεινής (άνοδος- κάθοδος), Αιγαίου (άνοδος- κάθοδος), Μπακνανα (άνοδος- κάθοδος), Νέος Κόσμος (στο ύψος του σταθμού Μετρό Ν. Κόσμος, επί της Οδού Ηλία Ηλιού).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...