Ποιο από τα 8 ιταλικά supercars είναι το αγαπημένο σας;

Και γιατί;

  • -
  • -

H Ιταλία είναι γνωστή για την καταπληκτική μακαρονάδα και φυσικά το γευστικότατο εσπρέσο. Επίσης, αποτελεί και τη «μητέρα» σημαντικών αυτοκινητοβιομηχανιών με μοντέλα που έχουν αφήσει… ιστορία. Ποιο από τα παρακάτω ιταλικά supercars που επιλέξαμε πάνω στα… κέφια μας είναι το αγαπημένο σας και γιατί;

1.Ferrari 288 GTO

Κατασκευάστηκε αρχικά για να διαγωνιστεί στην Group B κατηγορία, αλλά τελικά πέρασε και στον δρόμο.

2.Lamborghini Miura

Πολλοί αναφέρουν τη Miura ως το πρώτο πραγματικό supercar και είναι λογικό, αφού έχει έναν V12 κινητήρα πίσω από την καμπίνα και είναι… χάρμα οφθαλμών.

3.Ferrari 458 Speciale

Μπορεί η 488 GTB να είναι πιο γρήγορη από τη 458 Speciale, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί ο λόγος είναι αυτό που βρίσκεται πίσω από τις θέσεις.

4.Pagani Zonda

Παρόλο που παρουσιάστηκε η Huayra, αυτό δεν σημαίνει ότι η Zonda «πάλιωσε». Το ανθρακονημάτινο αμάξωμα, το φουτουριστικό εσωτερικό και ο 7.3 V12 κινητήρας είναι λίγα από αυτά που κάνουν κάποιον να αναφωνήσει «Ω Θεέ μου».

5.Lamborghini Huracan Performante

H Huracan Performante κρατάει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στο Nurburgring για να καταλάβετε τι επιδόσεις έχει αυτό το ιταλικό supercar.

6.Ferrari F40

Όσοι την έχουν οδηγήσει λένε ότι είναι η καλύτερη Ferrari που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Δεν φέρνουμε αντίρρησή, γιατί κάτι παραπάνω ξέρουν.

7.Maserati MC12

Δεν έχουμε συνηθίσει τις Maserati να παίρνουν μέρος στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά η συγκεκριμένη αξίζει με το παραπάνω.

8. Alfa Romeo 8C

Περιορισμένης παραγωγής, αλλά είναι όμορφη σε... υπερβολικά υψηλό βαθμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...