Ένα MINI Countryman… επιπλωμένο

Τη δυνατότητα να κοιμηθείς στην οροφή του σου δίνει το νέο Countryman σε συνεργασία με την Autohome

  • -
  • -

Το νέο MINI Countryman μεγάλωσε και απέκτησε περισσότερες δυνατότητες, μεταφορικές και εκτός δρόμου για να σε ταξιδέψει σε όμορφα μέρη μακριά από τον πολιτισμό και τις ανέσεις του, στην όμορφη φύση. Τώρα όμως δεν χρειάζεται να αναζητήσεις ξενοδοχείο, αφού η MINI σε συνεργασία με την ιταλική Autohome δημιούργησαν μια τέντα οροφής για να… κοιμίζει τους επιβάτες του.

Αυτή είναι σχεδιασμένη ειδικά για το Countryman και μπορείτε να την παραγγείλετε κατευθείαν από τους αντιπροσώπους της MINI. Διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και λευκό, σε αντίθεση με την οροφή του αυτοκινήτου και με τα διακοσμητικά καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών. Όταν είναι κλειστή μοιάζει με μια συμβατική μπαγκαζιέρα οροφής, με χαμηλό ύψος και καλή αεροδυναμική έτσι ώστε να κρατά την κατανάλωση και τον θόρυβο χαμηλά.

Η τέντα οροφής προσαρμόζεται στις ράγες οροφής του αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται επιπλέον ειδικό εξοπλισμό. Ανοίγει αυτόματα και γρήγορα, με το ύψος της να φτάνει τα 94 εκατοστά. Η επένδυσή της είναι αδιάβροχη, ενώ έχουν μεριμνήσει και για το σωστό εξαερισμό του χώρου, όπως και για την καλή ηχομόνωση. Επιπλέον, διαθέτει δύο πόρτες, ισάριθμα παράθυρα, κουνουπιέρες και εσωτερικά φώτα LED.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...