Ραντεβού service για Fiat και Chrysler με ένα κλικ

Μέσα από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Mopar θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες aftersales της FCA

  • -
  • -

Η ανασχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα της Mopar θα παρέχει σύντομα τη δυνατότητα να κλείσετε απευθείας ραντεβού με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Στόχος του ανασχεδιασμού είναι η άμεση εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες και προϊόντα για αυτοκίνητα Fiat και Chrysler.

Στη νέα σελίδα θα είναι διαθέσιμα αρκετά αξεσουάρ, ειδικά προϊόντα, ενώ θα παρέχονται και υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη καθώς και εξατομικευμένες λύσεις. Το website της Mopar είναι διαθέσιμο σε ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Το νέο περιβάλλον εξασφαλίζει μέσω εγγραφής του αυτοκινήτου σας εύκολη πρόσβαση από όλες τις συσκευές, σε διάφορες πληροφορίες, όπως στην ιστορία της μάρκας και τα πλάνα συντήρησης, αλλά και στην πλούσια γκάμα των γνήσιων ανταλλακτικών και τις εξατομικευμένες λύσεις.

Σύντομα θα προστεθεί στην πλατφόρμα και η υπηρεσία Online Booking μέσω της οποίας οι πελάτες της Fiat Chrysler Automobiles θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού με ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μέσω της online φόρμας. Η λειτουργία αυτή θα παρέχεται στους εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να δουν τα άμεσα διαθέσιμα ραντεβού σε όλους τους διανομείς. Η θεματική περιοχή «myBrand» είναι διαθέσιμη σε 16 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...