Πώς να οδηγείς στο χιόνι σαν οδηγός ράλι (vid)

Ο Andreas Mikkelsen παραδίδει μαθήματα με ένα Audi RS3

  • -
  • -

Τι κάνεις όταν βρίσκεσαι στις χιονισμένες επιφάνειες της Σουηδίας, όμως δεν έχεις βρει ακόμη αγωνιστικό κάθισμα; Η τηλεόραση της Red Bull έδωσε στον Andreas Mikkelsen ένα τετρακίνητο RS3 προκειμένου εκείνος να διασκεδάσει και εμείς να μάθουμε λίγα μυστικά για την οδήγηση στο χιόνι και τον πάγο.

Ο 27χρονος Νορβηγός ήταν τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια οδηγός της Volkswagen, όμως μετά την αποχώρηση της γερμανικής εταιρείας από το WRC δεν κατάφερε να βρει θέση σε κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες. Ταξίδεψε όμως μέχρι τη Σουηδία για να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και μ την ευκαιρία οδήγησε στο Karlstad το καυτό Audi, με τον 5κύλινδρο 2.5 turbo των 367 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ AUDI RS3 SPORTBACK ΜΕ 400 PS

“Πίστευα πως φέτος θα μπορούσα να διεκδικήσω τον τίτλο, όμως προφανώς τα σχέδιά μου άλλαξαν. Πλέον πρέπει να παραμείνω όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ώστε να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός του χρόνου», δήλωσε ο Mikkelsen. «Στο χιόνι και τον πάγο το επίπεδο πρόσφυσης αλλάζει συνεχώς. Δεν είναι ποτέ ακριβώς το ίδιο από στροφή σε στροφή. Άρα πρέπει να βρίσκεις τη σωστή γραμμή για να αναπτύξεις όσο το δυνατόν περισσότερη ταχύτητα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...