20η Συνάντηση Αθηνών: Μια καλή ευκαιρία

Όλα τελικά βοήθησαν, ο ήλιος έλαμπε και όλοι έδωσαν το πρώτο ετήσιο ραντεβού με την ιστορία

  • -
  • -

Ήταν μια καλή ευκαιρία εμπρός από το Καλλιμάρμαρο! Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες έφτασαν καθαρά και περιποιημένα και οι θεατές όλων των ηλικιών έδωσαν και αυτοί το παρών. Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από την 20η Συνάντηση που οργάνωσε η ΦΙΛΠΑ.

Όμως φτάνει αυτό; Για μια ακόμα φορά θα πούμε πως όχι. Δεν φτάνει η απλή παράταξη εθελοντών για να έχουμε γιορτή! Η απλή παράταξη αυτοκινήτων και στο βάθος μοτοσυκλετών, εν είδει πάρκινγκ, δεν είναι μια μέρα γιορτής, είναι μια άχρωμη και άγευστη παράθεση.

Πρώτα από όλα να τονίσουμε ότι ο χώρος εμπρός από το Καλλιμάρμαρο είναι μικρός και δεν διαθέτει καθόλου πάρκινγκ για τους επισκέπτες. Δεύτερο τα αυτοκίνητα που έφτασαν καλά ήταν, αλλά σε καμιά περίπτωση… ότι καλύτερο! Υπάρχουν πολλά και πολύ πιο σπάνια και αξίας αυτοκίνητα στη χώρα μας. Τρίτο πιστεύουμε ότι οι «συναντήσεις» θα μπορούσαν και ήταν και θεματικές ώστε συνδυαζόμενες με τα σημερινά αυτοκίνητα εταιρειών να είχαν και οικονομικό ενδιαφέρον για την οργανώτρια λέσχη. Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να είχαμε μια θεματική παράθεση γερμανικών (για παράδειγμα), ή ιταλικών, ή ακόμα γαλλικών αυτοκινήτων με την παράλληλη παρουσίαση των ανάλογων σημερινών αυτοκίνητων, με το αζημίωτο φυσικά. Τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να διατεθούν για διακόσμηση, για μουσική ή ακόμα και για ένα υποτυπώδες χαρακτηριστικό σνακ! Μάλιστα για να το κάνουμε ακόμα πιο grand θα μπορούσαν να κληρωθούν δώρα, όπως αεροπορικά εισιτήρια, έτσι για να κάνουμε τη μετάβαση από το… πάρκινγκ στη… γιορτή που αξίζει το κλασικό αυτοκίνητο.

Για το τέλος αφήσαμε το αυτονόητο που δεν υπήρχε: Τι ήταν τα αυτοκίνητα που είχαν παραταχθεί; Δεν υπήρχε ούτε ένα χαρτάκι που να αναφέρει κατασκευαστή, χρονολογία, κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, αντίτυπα που παρήχθησαν και χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Ήταν καλά, αλλά όλα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, ας μην ξεχνάμε ότι οι συναντήσεις αυτές δεν γίνονται για να συναντηθούμε «μεταξύ» μας, αλλά για όλους αυτούς που θα μας κάνουν την τιμή να χαρούν μαζί μας το κλασικό αυτοκίνητο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...