Άνοιξε η Κορίνθου-Πατρών (upd)

Δεκάδες οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί το Σάββατο 7/1 λόγω της έντονης χιονόπτωσης

  • -
  • -

Άνοιξε τα ξημερώματα της Κυριακής 8/1 η Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών, η οποία παρέμενε κλειστή και στα δύο ρεύματα το Σάββατο, από το 159ο έως το 204ο χλμ. Τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούσαν την παλαιά εθνική, από τον κόμβο του Ρίου έως την περιοχή της Ακράτας, όπου κινούνταν με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες.  

Οχήματα της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμεναν επί πολλές ώρες μέσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητά τους. Όσους επιθυμούσαν τους μετέφεραν είτε στους σταθμούς ΣΕΑ είτε σε σχολεία στο Διακοπτό και το Αίγιο.

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων μέχρι το πρωί της Δευτέρας 09-01, στις 8, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών ως ακολούθως:
- Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, από τη χιλιομετρική θέση 159,630 στον κόμβο Πούντας Καλαβρύτων έως τη χιλιομετρική θέση 205,300 στο ύψος των διοδίων του Ρίου.
- Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, από το ύψος του κόμβου Ακταίου Ρίου Αχαίας έως τη χιλιομετρική θέση 60,000 (Μαύρα Λιθάρια).
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...