«Μπελάς» η καμπίνα του νέου Opel Zafira (video)

Ο τεράστιος εσωτερικός χώρος μπορεί να αποδειχθεί μπελάς, όταν έχεις στο μυαλό σου πονηρούς σκοπούς

  • -
  • -

Μόνο σε μπελάδες μπορεί να σε βάλει η μεγάλη καμπίνα του νέου Opel Zafira; Τελικά, στην προκειμένη περίπτωση, ο μπαμπάς της οικογένειας αποφάσισε να… εξυπηρετήσει δύο κοπέλες που έκαναν ωτοστόπ. Bήκε τον μπελά του!

Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να απολαμβάνουν ξεκούραστα ταξίδια χάρη εργονομικά πιστοποιημένα σπορ καθίσματα AGR ρυθμιζόμενα προς 6 κατευθύνσεις και στο σύστημα πολυλειτουργικής κονσόλας FlexRail. Αυτό το αρθρωτό σύστημα περιλαμβάνει ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης και ποτηροθήκες που σύρονται σε αλουμινένιες ράγες στην επιθυμητή θέση, επιτρέποντας ευέλικτη χρήση του πλούσιου χώρου ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.

Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς μπορούν να απολαμβάνουν το μοναδικό, προαιρετικό σύστημα Lounge Seating. Χάρη σε έναν έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης, η πλάτη του μεσαίου καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνεται και περιστρέφεται δημιουργώντας αναπαυτικά υποβραχιόνια για τους επιβάτες των εξωτερικών καθισμάτων. Αυτά σύρονται επίσης προς τα πίσω και στο κέντρο του οχήματος, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά πλούσιο χώρο για τα πόδια και τους ώμους, παρέχοντας την άνεση καθισμάτων ενός premium sedan.

Επιπλέον, τα καθίσματα της τρίτης σειράς αναδιπλώνονται πλήρως στο πάτωμα του χώρου αποσκευών δημιουργώντας μία τελείως επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Αυτή η έμφαση στο στοιχείο της προσωπικής άνεσης κάνει το Zafira κάτι παραπάνω από ένα απλό, οικογενειακό αυτοκίνητο – οι σχεδιαστές της Opel μετέτρεψαν το πολυμορφικό εσωτερικό σε ένα χώρο όπου θα μπορεί κάποιος να χαλαρώσει και να απολαύσει άνεση και ευρυχωρία, είτε βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι ή σε διακοπές.

Η αίσθηση της άνεσης και ευρυχωρίας του νέου Zafira γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν συνδυάζεται με το προαιρετικό, πανοραμικό παρμπρίζ και την ηλιοροφή. Το παρμπρίζ εκτείνεται από το καπό του κινητήρα μέχρι περίπου την κολόνα B. Η θέα προς τα επάνω για τους εμπρός επιβάτες είναι σχεδόν απεριόριστη. Επιπλέον, η πανοραμική ηλιοροφή ξεκινά απευθείας από το παρμπρίζ και εκτείνεται μέχρι το πίσω τμήμα του οχήματος. Έτσι δημιουργείται ένα ευήλιο και ευάερο περιβάλλον σε όλη την καμπίνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...