Κινητήρες Renault: Επιδόσεις και οικονομία που συναρπάζουν!

Οι κάτοχοι Renault απολαμβάνουν υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, χαμηλό κόστος χρήσης & συντήρησης , αλλά και δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων!

  • -
  • -
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ RENAULT

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ RENAULT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ AFTER SALES TOTAL CARE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ 25 ΣΗΜΕΙΩΝ

Η τελευταία γενιά κινητήρων της Renault ενσωματώνει τεχνολογίες εμπνευσμένες από την πολυετή και επιτυχημένη εμπλοκή της γαλλικής μάρκας στην κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Formula 1. Η Renault είναι άλλωστε από τους πρώτους κατασκευαστές που εφάρμοσαν τη φιλοσοφία του downsizing, τους προηγμένους στροβιλοσυμπιεστές και τα εξελιγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, δημιουργώντας τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης TCe και Diesel dCi. Μοτέρ με αναγνωρισμένη αξία στους τομείς της απόδοσης, της αξιοπιστίας, της οικονομίας καυσίμου και των χαμηλών εκπομπών ρύπων, τόσο από το κοινό, όσο και από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Mercedes Benz, η Nissan, η Infinity και η Opel, που τους χρησιμοποιούν στα μοντέλα τους. Αλλά και στα ηλεκτρικά οχήματα, η Renault κυριαρχεί απόλυτα στην Ευρώπη!

Τα προηγμένα κινητήρια σύνολα και οι σχετικές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν, αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή τεχνολογική δυναμική της Renault. Έχοντας φυσικά ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο τόσο σε οικονομικό επίπεδο (χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, χαμηλό κόστος συντήρησης), όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος (χαμηλές εκπομπές ρύπων). Γι΄ αυτό και η υψηλή τεχνολογία της Renault υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο από τα σχετικά προγράμματα After Sales, όπως το Renault Total Care που περιλαμβάνει Δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων για όλους τους κατόχους Renault, ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.


Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α). Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care μπορείτε να απευθύνεστε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.


με τη ματιά του Τσιγκρή


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...