7 εκατ. δολάρια για την τελευταία LaFerrari!

Το πιο ακριβό σύγχρονο αυτοκίνητο που δημοπρατήθηκε μέσα στον 21ο αιώνα είναι το υβριδικό supercar της Ferrari

  • -
  • -

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις Finali Mondiali της Ferrari στην πίστα της Daytona, με τη συμμετοχή – μεταξύ άλλων – των Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen. Η ιταλική μάρκα, σε συνεργασία με τον οίκο RM Sotheby’s, διέθεσε σε δημοπρασία την τελευταία από τις 500 LaFerrari που κατασκευάστηκαν. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα από τους καταστροφικούς σεισμούς στην κεντρική Ιταλία.

Το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η LaFerrari, σε κόκκινο χρώμα και με την ιταλική σημαία στο ρύγχος, πουλήθηκε προς 7 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ποτέ μέσα στον 21ο αιώνα σε δημοπρασία για σύγχρονο αυτοκίνητο. Θυμίζουμε ότι η αρχική τιμή για την LaFerrari είχε οριστεί στο 1,4 εκατ. δολάρια.

«Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας αποκαλύπτει τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζει τους πελάτες μας», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne. Το υβριδικό σύστημα της LaFerrari αποτελείται από τον 6.3 V12 και ηλεκτρικό μοτέρ που αποδίδουν συνδυαστικά 963 ίππους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...