Η SEAT πουλάει Mii μέσω Amazon

Η ισπανική εταιρεία βλέπει μπροστά και προσφέρει μια εύκολη αγορά μέσω διαδικτύου

  • -
  • -

Στη νέα πλατφόρμα της Amazon μπορείς να πουλήσεις και αυτοκίνητο. Σύντομα, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα υιοθετήσουν αυτή την επιλογή, ενώ την αρχή φαίνεται να έκανε η SEAT. Η ισπανική εταιρεία προχώρησε μια συνεργασία με το Amazon της Γαλλίας, όπου επιτρέπεται η παραγγελία για ένα ειδικής έκδοσης Mii. Το SEAT Mii by Mango είναι το συλλεκτικό μοντέλο της φίρμας, μιας και κατασκευάστηκε σε 15 μονάδες και ενδυναμώνει την κομψότητα του μικρού μοντέλου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται το Amazon.fr και επιλέγουν να αγοράσουν το Mii by Mango θα πρέπει να καταθέσουν 500 ευρώ προκαταβολή και αντίγραφο του διπλώματός τους. Το επόμενο βήμα αφορά την ολοκλήρωση της συναλλαγής με τα εναπομείναντα 10.490 ευρώ. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, το αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε 72 ώρες στο σπίτι του αγοραστή.

Η συνεργασία βασίστηκε στην έρευνα που έδειξε ότι το 94% των υποψήφιων αγοραστών ξεκινούν την αναζήτησή τους μέσα από το διαδίκτυο. Γιατί όχι και να αγοράσουν μέσω ιντερνετ και να έρθει στο σπίτι τους απ’έξω;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...