Ολοκλήρωσε την «Αγία Τριάδα» του

Τι κάνεις όταν τα χρήματα δεν είναι το θέμα…

  • -
  • -

Μπορεί αρκετοί να έχουν στο μυαλό τους ότι η «Αγία Τριάδα» αποτελείται από μια Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1. Δεκτό! Αλλά αν ρωτήσετε τον πολύ-εκατομμυριούχο, Kris Singh, ποια είναι η γνώμη του, μάλλον θα σας πει ότι για τον ίδιο είναι τα αυτοκίνητα που έχει στο δικό του γκαράζ.

Ο Singh πρόσφατα απέκτησε την Koenigsegg Agera XS, η οποία όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο είναι στην ουσία η RS, αλλά εκτός από το ότι μετονομάστηκε, πέρασε επίσημα και νόμιμα στην αγορά της Αμερικής. Δίπλα της θα βρίσκεται παρκαρισμένη η απίστευτη Lamborghini Veneno, που χρειάστηκε να καταθέσει 4 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσει. Επίσης, η δική του Αγία Τριάδα ολοκληρώνεται με τη μοναδική Pagani Huayra «La Monza Lisa».

O πολύ-εκατομμυριούχος αγόρασε το supercar από το Pebble Beach, ωστόσο το αυτοκίνητο θα πρέπει να ταξιδέψει μέχρι τη χώρα του στη Σουηδία για να πραγματοποιηθούν κάποιες τελευταίες δοκιμές, τόσο στην πίστα όσο και στον δρόμο. Από εκεί, θα επιστρέψει στο νέο του σπίτι, που είναι στο Miami.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...