Επικό «χάσιμο» φορτηγού με αρκετά χιλιόμετρα (video)

Και όμως δεν υπήρξε θύμα από αυτό το παραλίγο τραγικό ατύχημα

  • -
  • -

Μια κάμερα από ένα φορτηγό στην Αυστραλία κατέγραψε ένα τρομακτικό ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη, αφού κανένας δεν χτύπησε. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ένα πεσμένο στη μέση του δρόμου δέντρο έκοψε την κίνηση σε ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά και ένα φορτηγό που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Από την κάμερα του τελευταίου καταγράφηκε το τρομακτικό περιστατικό, που δείχνει ένα μεγάλο φορτηγό να έρχεται πίσω από τη στροφή όπου του έκοβε την ορατότητα, με αρκετά χιλιόμετρα και σίγουρα παραπάνω από όσα θα του επέτρεπαν να αντιδράσει σωστά στο αναπάντεχο. Το δέντρο ήταν το απρόοπτο που τον υποχρέωσε να φρενάρει δυνατά σε σημείο που έχασε το πίσω μέρος και έκανε ένα μεγαλοπρεπές… drift περνώντας πάνω από το δέντρο.

Ευτυχώς το φορτηγό επανήρθε και πέρασε στο μικρό κενό που υπήρχε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και το άλλο φορτηγό. Το μικρό αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές ζημιές αλλά ας είναι, αφού δεν χτύπησε η γυναίκα που στέκονταν στον δρόμο. Σίγουρα ο μεγάλος ήρωας, από την αρνητική αλλά και τη θετική πλευρά ήταν ο οδηγός του φορτηγού, που πήγαινε πιο γρήγορα από όσο έπρεπε αλλά εν τέλει κατάφερε να γλιτώσει την τραγωδία που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...