Οδηγός σε βοηθητική λωρίδα βρήκε τον μάστορά του (video)

Την πάτησε οδηγός που κινούνταν στην λωρίδα παρκαρίσματος

  • -
  • -

Το θέμα με τους οδηγούς που τρέχουν στην βοηθητική λωρίδα όταν υπάρχει κίνηση στον δρόμο είναι άκρως εκνευριστικό και σίγουρα ανεύθυνο από την πλευρά του παραβάτη. Αρκετοί από εσάς θα έχετε σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν να έβρισκε τον μάστορά του αυτός ο «έξυπνος» οδηγός που νομίζει ότι μόνο αυτός είδε την άδεια λωρίδα στα δεξιά και τρέχει να προσπεράσει και να… κοροϊδέψει τους πάντες αδιαφορώντας για το νόμο.

Ο νόμος όμως καραδοκεί και στην περίπτωση του Καναδού οδηγού είναι ακριβώς από πίσω του, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Υπάρχει ένα μικρό… «αλλά», όταν ο οδηγός που κινούνταν στην λωρίδα παρκαρίσματος έβγαλε φλας για να περάσει στην κανονική λωρίδα και ο άλλος με την κάμερα δεν τον άφησε, επιταχύνοντας μάλιστα για να τον κλείσει.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα έκανε μεγάλη απόσταση στην λωρίδα παρκαρίσματος, ίσως από τα νεύρα ίσως επειδή αυτό είχε σκοπό να κάνει από την αρχή. Στο τέλος μάλιστα ρίχνει το φταίξιμο στον οδηγό που κατέγραφε με την κάμερα το περιστατικό, αφού ισχυρίστηκε ότι τον έκλεισε… Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...