BMW GENERATION X Roadshow: Οδήγηση "μετ'εμποδίων" (+videos)

Δοκιμάσαμε όλη τη γκάμα Χ της BMW σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με ράμπες

  • -
  • -

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των 30 χρόνων εφαρμογής συστημάτων τετρακίνησης στα μοντέλα της BMW, οδηγήσαμε στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού όλη τη γκάμα της Σειράς Χ (Χ1, Χ3, Χ4, Χ5 και Χ6) σε μία διαδρομή γεμάτη… εμπόδια και ειδικές ράμπες, πάντα με τη βοήθεια εκπαιδευτών από το εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίσαμε καλύτερα, αλλά και πρακτικά τα συστήματα xDrive που εφοδιάζονται τα SUV μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, καθώς και το Hill Descent Control (HDC).

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή της νέας BMW X1 xDrive20d

Το πρόγραμμα BMW GENERATION X Roadshow θα βρίσκεται από τις 3 έως 6 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά μέχρι τον Απρίλιου θα ταξιδεύει σε 8 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αναλυτικά:

- Λάρισα: Εγκαταστάσεις Παπαδόπουλος Α.Ε. 8 – 10 Μαρτίου

- Σέρρες: Εγκαταστάσεις Αφοί Ιωαννίδη 18 - 19 Μαρτίου

- Πάτρα: Εγκαταστάσεις Αφοί Αθανασάτου 23 - 24 Μαρτίου

- Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις BMW Τρικαλιώτης 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου

- Ηράκλειο: Εγκαταστάσεις Servin Κρήτης 8 – 9 Απριλίου

- Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις Κ. Γεωργακόπουλος 15 – 16 Απριλίου

- Ιωάννινα: Εγκαταστάσεις Κ. Κατσιούλης 20 – 21 Απριλίου

Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για test drive την ημέρα και ώρα που επιθυμούν και ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας: http://gr.embrace-bmw.com/home/ ή τηλεφωνώντας στο 2109118000.

Επιπλέον, η BMW σε συνεργασία με την «Experience Greece» παρουσίασαν ένα σφαιρικό βίντεο (360video), που αποτελεί την νέα κυρίαρχη τάση στο χώρο της καταγραφής εικόνας και συνδυάζονται όχι μόνο σε οθόνες υπολογιστή, αλλά με κινητά τηλέφωνα (με τη βοήθεια του γυροσκοπείου που εξοπλίζονται) και όλα τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR glasses), τα οποία είχαμε και την ευκαιρία να δοκιμάσουμε. Με το που βάλαμε τα γυαλιά, μπορούσαμε να γυρνάμε το κεφάλι μας και κάθε φορά να βλέπουμε και ένα διαφορετικό τμήμα της σφαιρικής κινούμενης εικόνας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ελληνική παραγωγή video 360o πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2015 από την παραπάνω εταιρεία.


Δείτε παρακάτω το 360o video της BMW – Experience Greece και… περιηγηθείτε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...