Precision Concept, το σχεδιαστικό μέλλον της Acura

Κουπέ αισθητική σε 4θυρο αμάξωμα και αναλογίες που κόβουν την ανάσα από το Acura Precision

  • -
  • -

Η Acura ή πιο γνωστή σε εμάς Honda παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο στην Έκθεση του Detroit. Συνδυάζει την κουπέ αισθητική, με την πρακτικότητα ενός 4θυρου, με δυναμικές γραμμές και μυώδεις αναλογίας, φουσκωμένα φτερά και τεράστιους τροχούς.

Αυτή είναι λοιπόν η σπουδή της Acura για το μέλλον των σπορ μοντέλων με το σήμα της. Οι Ιάπωνες φαίνεται ότι πήγαν με σπουδαίες ιδέες στην Αμερική, μια αγορά από την οποία έχουν πολλά να περιμένουν.

Μετά το εντυπωσιακό Lexus LC 500 που ήδη σας παρουσιάσαμε και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, έρχεται το μεγάλο Acura να κλέψει τις εντυπώσεις. Αυτό κυρίως με την αισθητική του, αφού όπως προαναφέραμε, είναι ένα σχεδιαστικό concept, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Με μήκος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα, 5.128 mm, πλάτος 2.130 mm ύψος μόλις 1.320 mm δείχνει, δίχως άλλο επιβλητικό. Το μεγάλο μεταξόνιό του μήκους 3.100 mm υπόσχεται άνεση στο εσωτερικό για τους τέσσερις επιβαίνοντες.

Σε επίπεδο τεχνολογία το Acura Precision Concept έχει να επιδείξει ένα σύστημα αναγνώρισης του οδηγού, ρυθμίζοντας έτσι τις παραμέτρους του αυτοκινήτου σε όλους του τομείς, άνεσης και οδήγησης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...