Nissan Kicks το εναλλακτικό… στο Juke

Έντονη σχέση με το πρωτότυπο Kicks θα έχει η έκδοση παραγωγής του νέου μικρού SUV της Nissan

  • -
  • -

Το Kicks έκανε την εμφάνισή του το 2014 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Sao Paulo ως πρωτότυπο. Σήμερα η Nissan με μια ενδεικτική φωτογραφία με το λογότυπο του μοντέλου έρχεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον, δείχνοντας παράλληλα τις προθέσεις της να το στείλει στη γραμμή παραγωγής.

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο εξ ολοκλήρου από τα τμήματα της Nissan στην Αμερική το Ρίο και το παγκόσμιο κέντρο της εταιρείας στην Ιαπωνία. Η κατασκευή του θα γίνει στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στη Βραζιλία, εκεί όπου έχουν επενδυθεί 192 εκατομμύρια δολάρια. Με τα «ψηλά» αυτοκίνητα να πουλάνε σαν φρέσκο ψωμί, η προσθήκη ενός ακόμα στη γκάμα της Nissan μόνο ως κέρδος μπορεί να μεταφραστεί.

Το μικρό αυτό SUV αναμένεται να αποτελέσει την εναλλακτική στο Juke. Πατώντας πάνω στο πρωτότυπο Kicks που βλέπετε στις φωτογραφίες, αναμένεται να ακολουθήσει τις σχεδιαστικές του γραμμές, αλλά και να κινηθεί πάνω στις ίδιες διαστάσεις, με μήκος 4,3 m, πλάτος 1,8 m, ύψος 1,6 m και μεταξόνιο 2,62 m.

Το Nissan Kicks θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τη Λατινική Αμερική, χωρίς να έχει γνωστό σε ποιες ακόμα χώρες θα είναι διαθέσιμο, με τη μόνη πληροφορία που έρχεται σε αυτή τη φάση από την Nissan να το θέλει να είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο ελπίζουμε να δούμε και στα μέρη μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...