Vision Tokyo: Η πολυτέλεια σε τροχούς

Η Mercedes-Benz παρουσίασε ένα αυτόνομο, fuel-cell πρωτότυπο με extreme σχεδίαση

  • -
  • -

Φτιαγμένο για τις μεγάλες πόλεις, το Vision Tokyo που παρουσίασε η Mercedes-Benz στο Τόκιο είναι ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για τις μεγάλες πόλεις. Έρχεται σε συνέχεια του F 015 Concept που είδαμε στις αρχές του χρόνου στην έκθεση τεχνολογίας CES.

Ένα lounge σε τροχούς είναι αυτό το μοντέλο, που εκπλήσσει και εντυπωσιάζει με την αισθητική του και την τεχνολογία του. Η είσοδος στο αυτοκίνητο γίνεται από μια μεγάλη συρόμενη πόρτα, με τα συμβατικά καθίσματα να έχουν αντικατασταθεί από ένα πάγκο, σε στιλ καναπέ, ο οποίος μπορεί να βολέψει και πέντε άτομα.

Γεμάτο οθόνες LED, ολογράμματα για διάφορα apps, τεχνολογία ψυχαγωγίας και χάρτες και προγράμματα εξατομίκευσης που ρυθμίζουν ακόμα και τον κινητήρα σύμφωνα με τις επιλογές των επιβατών του. Όπως και το F 015 είναι fuel-cell και κινείται με ηλεκτρική ενέργεια και φυσικά είναι αυτόνομο, κάτι που φροντίζει να κάνει καλά χάρη στις κάμερες 360 μοιρών και τους πολλούς αισθητήρες.

Μια μπαταρία, σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου υψηλής πίεσης για το υδρογόνο, παρέχουν στο Vision Tokyo αυτονομία που αγγίζει συνδυαστικά τα 980 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τη Mercedes-Benz.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...