Porsche Macan GTS με 360 PS

Πιο ισχυρή και πιο «αγριεμένη»…

  • -
  • -

Η Porsche αποκάλυψε τη νέα Macan GTS, η οποία βασίζεται στην έκδοση S με επιπλέον στιλιστικές πινελιές και αναβαθμισμένο μοτέρ. Εξωτερικά, φέρει νέες μαύρες γυαλιστερές και ματ λεπτομέρειες και πατάει επάνω σε 20άρες ζάντες αλουμινίου. Μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με την Macan S έχουμε μέσα στην καμπίνα της GTS, όπου συναντάμε το σαλόνι ντυμένο από δέρμα και Alcantara. Επίσης, το σύστημα infotainment Porsche Communication Management είναι στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ πλαισιώνεται από 8 ηχεία.

Κάτω από το καπό του crossover βρίσκεται ο V6 twin-turbo 3.0 κινητήρας, ο οποίος πλέον αποδίδει 360 ίππους και συνδυάζεται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK 7 σχέσεων , καθώς και με το σύστημα τετρακίνσης. Σε 4,8 sec μπορεί η GTS να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h και η τελική ταχύτητα είναι 255 km/h (με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono).

Διάβασε ΕΔΩ τη δοκιμή του GOCAR για τη Porsche Macan

Εκτός από το αναβαθμισμένο μοτέρ, η Macan GTS φέρει ένα αναβαθμισμένο σύστημα ευστάθειας, υπόσχοντας ακόμα καλύτερη οδηγική εμπειρία. Ακόμα, διαθέτει μεγαλύτερα φρένα και «κάθεται» κατά 15mm χαμηλότερα από την Macan Turbo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...